Powerpull.dk – Sdr. Hygum

Hvad er “Powerpull.dk – Sdr. Hygum” og hvem står bag ?
Powerpull.dk – Sdr. Hygum´s oprindelige navn var Sdr. Hygum Traktortræk som er blevet ændret i 2010, blev stiftet tilbage i 2005. Vi var 5 personer, som længe havde gået med tanken, om at afholde et traktortræk. Det blev til virkelighed, da vi oprettede foreningen ” Sdr. Hygum Traktortræk” i foråret 2005. Meningen var at første stævne skulle afholdes, i sommeren 2006. Men da vi fik anlagt en bane på Sdr. Hygum Rideklub´s arealer i juli 2005, kunne vi godt se, at vi havde muligheden, for at komme i gang samme år. 27. August 2005 var datoen for det første stævne. Siden da har vi afholdt et stævne hvert år i juli måned. Arrangementet er vokset år for år, og der er kommet flere arbejdsopgaver med tiden. I takt med dette, har vi opnormeret bestyrelsen til 7 personer. Fire fra bestyrelsen kommer fra Sdr. Hygum og omegn, og de sidste tre kommer henholdsvis fra Gredstedbro og Højer, personer der praktisere traktortræksporten det meste af året. Stævnet bliver nu holdt om eftermiddagen/aftenen, og vi invitere nogle af de stærkeste i Danmark til at komme her til Hygum, for at give et godt show. Det er så årsagen til, at vi er kendt rundt om i landet som Powerpull i Sdr. Hygum, det fortæller så hvorfor vi har ændret navnet på foreningen.
I de store klasser, der afholdes som nogle af de første, er der selvfølgelig også plads til de lokale landmænd og maskinstationer.  De skal jo også have muligheden for at komme og vise musklerne.
Til at afholde sådan et stævne, kræves der mange resurser, i form af frivilligt arbejde og sponsorater. Vi har oparbejdet et godt samarbejde, med nogle faste virksomheder, der har støttet os gennem årene, så de skal selvfølgelig have ét stort tak, og nye sponsorer skal selvfølgeligt være hjertens velkommen.  Hvad angår frivilligt arbejdskræft, så har vi beskæftiget ca. 90 personer i 2009 og nu over 100 i 2010, alle dem kan vi ikke takke nok, da det er en kæmpe indsats de alle gør ”Tusinde Tak”. Alle frivillige medhjælpere bliver også belønnet med en medhjælperfest, med fri mad og drikke, som for det meste bliver afholdt i efteråret.

Ét afholdt stævne giver for det meste også et overskud.
Overskudet bliver bl.a. brugt på ovennævnte hjælperfest, udvikle stævnet til året efter, sikre os selv økonomisk hvis vi får et dårligt stævne, der måske skal aflyses evt. pga. vejret, og resten bliver delt ud til Sønder Hygum og omegns fordel. Igennem årene har vi støttet: Sdr. Hygum ungdoms og Gymnastik  forening, Sdr. Hygum Rideklub, Sdr. Hygum boldklub, dagplejerne i Sdr. Hygum, Sponsor til Radio globus Racingteam og ikke mindts et større pengebeløb til indkøb af bygninger, så vi igen kunne få en dagligvarebutik i Sdr. Hygum.

Se mere på: www.powerpull.dk

Bestyrelsen:

Formand
Meik Fogtmann
Ribevej 47, Sdr. Hygum
6630 Rødding
20 89 38 62
Mail

Kasserer
Kim Brodersen
Fæstedvej 8, Fæsted
6630 Rødding
21 22 29 59
Mail

Bjarne Jensen
Fæstedvej 2, Fæsted
6630 Rødding
61 30 54 30
Mail

Carina Falkesgård
Kongeåvej 14 st. tv.
6771 Gredstedbro
31 76 61 60
Mail

Ebbe Lauritzen
Smedebakken 8
6630 Rødding
22 18 12 90
Mail
Allan Pedersen
Kongeåvej 14 st. tv.
6771 Gredstedbro
20 89 85 14
Mail

Nis Pedersen

foldingbro

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *